Radno vrijeme
Pon - Pet: 8.00 - 16:00
Kontaktirajte nas

Općenito

znanjem i iskustvom do rezultata

Općenito

Sjedište tvrtke smješteno je u industrijskoj zoni u Velikom Trgovišću, svega 30-tak kilometara od Zagreba, u vlastitom proizvodnom prostoru koji se prostire na 8000 m², od čega je 4000 m² poslovnog prostora.

Tvrtka se isprva bavila servisiranjem hidrauličkih konstrukcija i opreme, no s vremenom razvija i vlastiti proizvodni program.

Neprestanim ulaganjem u razvoj i ljudske potencijale te istovremenim širenjem proizvodnih kapaciteta tvrtka kontinuirano podiže svoje standarde, o čemu svjedoče brojni zadovoljni kupci i partneri, te naše brojne reference, koje je moguće vidjeti u padajućem izborniku prodaje.

Koristeći znanje i iskustvo stečeno u prethodnim projektima tvrtka dodatno širi već razgranatu paletu proizvodnih aktivnosti, fokusirajući dio svojih proizvodnih aktivnosti na projektiranje, razvoj, proizvodnju i servisiranje vozila hitne medicinske pomoći, na što smo veoma ponosni. Naš trud nije ostao nezamijećen, pa smo se zadnjih godina nametnuli i kao vodeći proizvođač i serviser vozila hitne medicinske pomoći na području Republike Hrvatske.

Tvrtka u svome radu, prema potrebama, angažira domaće i strane renomirane tvrtke, specijaliste u svom segmentu, kako bi se i najkompleksniji projekti realizirali uz izuzetnu kvalitetu i u najkraćem mogućem roku.

Surađujemo sa gotovo svim distributerima i uvoznicima osobnih i gospodarskih vozila.

Financiranje programa obavlja se kroz vodeće financijske ustanove u Hrvatskoj, uključujući i renomirane leasing kuće.


PODJELI

Zadnje novosti

Pogledajte najnovije obavijesti i objave

© 2023 Sva prava pridržana
Upgrade d.o.o.