Radno vrijeme
Pon - Pet: 8.00 - 16:00
Kontaktirajte nas

Sustav upravljanja kvalitetom

Sustav upravljanja kvalitetom

ISO

Naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je prema normi ISO 9001:2015, što jamči visoku kvalitetu proizvoda i brigu o zadovoljstvu kupca. Sukladno zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 stvoreni su uvjeti za učinkovito praćenje postprodaje te brzu reakciju na svaki zahtjev korisnika u redovnom i produženom jamstvenom roku kao i izvan njega.

Kvalitetom upravljamo u svakom poslovnom procesu jer su svi zaposlenici tvrtke jednako odgovorni za kvalitetu i svaki djelatnik doprinosi svojim razmišljanjem i radom kvaliteti isporučenog proizvoda. 

download.jpg

 

NATO

Tvrtka Upgrade d.o.o. jedna je od prvih tvrtki u Republici Hrvatskoj čiji je sustav osiguranja kvalitete certificiran prema NATO standardima.  Naš sustav upravljanja kvalitetom certificiran je prema normi AQAP 2131:2017., nakon prolaska kroz opsežnu, jasno određenu proceduru i kriterije te postizanja ocjene potpune sukladnosti s rigoroznim kriterijima NATO-a i MORH-a. Certifikacija je provedena od strane ovlaštenih tijela MORH-a.

Certifikacija naše tvrtke prema visokim NATO standardima s jedne strane pruža potporu hrvatskoj obrambenoj industriji i cjelokupnom gospodarstvu, a s druge osigurava Hrvatskoj vojsci najbolju moguću opremu u okviru financijskih mogućnosti Republike Hrvatske.

Nadalje, usklađenost tvrtke s NATO standardima omogućuje joj sudjelovanje na natječajima javne nabave u svim državama članicama NATO saveza, a također služi kao izvrsna referenca na tržištima izvan saveza

Sukladnost s AQAP-2131 pruža kupcu povjerenje da Upgrade d.o.o. može isporučiti proizvod koji udovoljava svim zahtjevima iz ugovora i pruža odgovarajuće dokaze koji jamče isporuku traženog proizvoda. Sve dokumentirane informacije iz područja nadzora aktivnosti vanjskih dobavljača u cilju verifikacije i validacije i ulazne kontrole nabavljenih sredstava dostupni su Kupcu i/ili predstavniku Državnog osiguranja kvalitete. Preuzimamo odgovornost za sukladnost sa zahtjevima proizvoda osiguranih za Kupca, bilo da su proizvodi proizvedeni u našim kapacitetima ili su pribavljeni od vanjskih dobavljača koje držimo pod nadzorom.

 

download.png


PODJELI

Zadnje novosti

Pogledajte najnovije obavijesti i objave

© 2023 Sva prava pridržana
Upgrade d.o.o.